Online magazines

3 april 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
een hybride warmtepomp kiezen
De installatie van een warmtepomp is niet voor elk renovatieproject even vanzelfsprekend, zowel om praktische als budgettaire redenen. Een hybride warmtepompsysteem biedt in die gevallen een goede oplossing. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.
Zowel om praktische als budgettaire redenen kan een hybride warmtepomp een betere (tijdelijke) oplossing bieden dan enkel een warmtepomp.  Maar hoe werkt zo’n hybride installatie? Wanneer is het nuttig? En wat is het verschil met een bivalente warmtepompinstallatie? We leggen het voor je uit.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% korting!
Nu alle muren geschilderd zijn, brengen we nog wat avontuur in de leefruimte, want we voorzien nog een accentmuur achter ons televisiemeubel. Met een digitaal behang in een koelere tint, zorgen we voor wat meer diepgang.
Betonnen en keramische terrassen vallen goed mee in onderhoud. Met natuursteen moet je doorgaans wat voorzichtiger omspringen. We geven enkele tips om je terras te beschermen en schoon te maken. We werpen ook een blik op het herstellen van de voegen.
Heb je de schilderstape te lang op je raamkozijnen laten zitten? Geen nood, we tonen hoe je oude stroken tape toch vlot kan verwijderen.
STELLING VAN DE WEEK
Voor gezonde planten is bemesting vaak noodzakelijk. Dat kan met een organische of minerale meststof. Je kan ook gebruikmaken van natuurlijke bemesting, zoals compost, groenbemesters, dierenmest koffiegruis, ... Hoe bemest jij jouw tuin?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.