Online magazines

27 juni 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe de koeling voor je woning kiezen
Een zonwering aan je woning is veel, maar niet alles. Daarom gaan we in dit online magazine dieper in op de verschillende types koelsystemen waaruit je kan kiezen.

BRICO Tip van de week: een barst in hout wegwerken
Voor een gevoelige afkoeling tijdens de hete zomermaanden kan een aircosysteem uiterst interessant zijn. Maar kies je een vast of een mobiel model? Of toch maar een luchtkoeler of een ventilator? Lees hier meer over de mogelijkheden.
Bij Sinclair Benelux in Kontich, actief in airconditioning, warmtepompen en koudwatermachines (chillers), blikken ze vooruit op een hete zomer in eigen land. Het zuiveren van lucht wordt daarbij hoofdzaak.
Spanplafonds zijn onderhoudsvrij, flexibel en veelzijdig. Toch bestaan er nog heel wat misvattingen en vooroordelen. We zetten de specificaties en de voor- en nadelen van pvc- en polyestersystemen op een rijtje.
Kun je deze zomer niet op reis? Breng het vakantiegevoel bij jouw thuis met deze opblaasbare spa en dit opbouwzwembad. Je installeert ze gemakkelijk zel, zónder gereedschap. Lees in dit artikel hoe je dat aanpakt.
Tuin- en buitenverlichting zorgen voor sfeer, mooie effecten én een verhoogde veiligheid. Maar welke soorten verlichting en lampen kies je en hoe stel je ze op in een plan? Hoe plaats je zelf buitenverlichting? In dit artikel helpen we je op weg.
Vind je een visgraatparket mooi, maar kijk je een beetje op tegen het onderhoud? Dan kan je kiezen voor de look van een visgraatparket in laminaatvorm. De uitstraling is hetzelfde, maar je krijgt het gemaksonderhoud van een laminaat.
STELLING VAN DE WEEK:
Het coronavirus heeft heel wat veranderd in ons dagelijks leven en aan onze reisplannen, maar zeker ook in de bouwwereld. Hoe zit het met jouw bouw- en verbouwplannen? Heb je die uitgesteld of gaan die nog steeds door?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.