Online magazines

20 maart 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe een afsluiting plaatsen
Heb je huisdieren die je liever niet op verkenning laat gaan in de buurt of wil je gewoon wat meer privacy wanneer je in je tuin zit? Dan heb je een omheining nodig. In dit online magazine lees je hoe je die zelf plaatst.

BRICO Tip van de week: buitenhoek van een plint plaatsen
 
Als je gekozen hebt welk type (draad)afsluiting de beste oplossing voor jouw behoefte is, dan komt het er enkel nog op aan die correct te plaatsen. We overlopen enkele belangrijke aandachtspunten voor zowel draadpanelen als draad op rol.
Is het kleinste kamertje aan vernieuwing toe? Is een grondige renovatie aan de orde of richt je de toiletruimte gewoon anders in? Kies je voor een hangend of een staand exemplaar? Je moet heel wat knopen doorhakken. X²O geeft advies!
Regenwaterinfiltratie wordt de laatste jaren steeds belangrijker. Doordacht verharden is dus de boodschap. De combinatie van grind en stabilisatiematten is daarbij een goede oplossing. Lees hier hoe je daarmee werkt.
Tijden veranderen en ook je smaak evolueert. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor grootformaat tegels in natuursteen of keramiek, maar ook betonklinkers blijven nog een all time favorite. Is jouw terras stilaan toe aan een renovatie?
Heb je een sterkere verbinding nodig, om bijvoorbeeld plinten vast te zetten of iets op te hangen? Dan komt montagelijmen van pas. Deze zitten meestal in een koker en verwerk je met een pistool. We overlopen drie belangrijke soorten.
Hoe zien jouw ramen eruit? Wanneer heb jij laatst je ramen gerenoveerd? Heb jij reeds drievoudig glas? Vervolledig 5 vragen en WIN een schroevendraaier of pannenset met een waarde tot € 100! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van je tijd!
Van ruwbouw tot meubels maken, traditionele houtverbindingen hebben nog steeds hun nut. In deze aflevering staan we stil bij enkele technische types die je als hobbyist zelf kan maken.
Word nu Dobbit-abonnee en krijg onbeperkt toegang tot alle online plusartikels en video's op www.dobbit.be en ontvang ook de geprinte edities van Dobbit Magazine bij je thuis. Ontdek alle voordelen als abonnee!
STELLING VAN DE WEEK
Veel mensen kiezen ervoor om een douche te plaatsen in plaats van een bad. Steeds meer krijgen inloopdouches de bovenhand. Welke soort douche staat er in jouw badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.