Online magazines

24 april 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
waarom een betonvloer kiezen
Beton is een veelzijdig materiaal waarmee creatief kan worden omgesprongen. Dat is grote bedrijven en industriële omgevingen niet ontgaan, maar ook voor hippe woningen stijgt de vraag naar een betonvloer. Lees er meer over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: hoe een zaagblad monteren
 
De vele mogelijkheden met beton zijn grote bedrijven niet ontgaan, maar ook voor woningen stijgt de vraag naar een betonvloer. Lees hier waarom dat een interessante keuze is, en hoe je door te polijsten een fijne afwerkingsgraad kan hebben.
LEDVANCE SMART+ wifi armatuur + SMART+ wifi app + uw wifi router = prachtige, kleurrijke en intelligente tuinverlichting! De SMART+ Outdoor armaturen zijn nu tijdelijk met 21% korting. Actie exclusief voor Dobbit! Profiteer nu van deze deal.
Wat in de aanloop naar de zomer op het programma staat, zijn vooral de voorbereidende werken, de opstart van de tuin. Neem op een mooie, droge dag zeker de tijd om deze taken eerst aan te pakken.
Zit je met een oude gevel die je opnieuw een nette en uniforme uitstraling wil geven? Dat kan je oplossen door die te kaleien met een kaleicementmortel en minerale silcaatverf. Lees hier hoe je daar stapsgewijs mee te werk gaat.
Je moet een nieuwe chape gieten om verwarmingsbuizen, technische bekabeling enz. te bedekken, zonder tijdverlies? In dit geval kan een vloeibare, zelfnivellerende chape de beste keuze zijn.
Tijdens de maand mei geniet je bij je bestelling van je EPDM-totaalpakket van een heerlijk flesje prosecco De Faveri. Vraag nu snel je offerte aan en start de lente klinkend op een nieuw EPDM-dak!
Kies je voor een klassieke badkamer, of mag het iets specialer zijn? Beoordeel 4 badkamerstijlen en WIN een schroevendraaier- of pannenset met een waarde tot 100 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van je tijd!
De Tooldokter maakt een werkbank die niet alleen tegen een stootje kan, maar die meteen een breed oppervlak heeft om aan te werken. Je kan er makkelijk een werkstuk op klemmen, én er is een opvangbak voor stof.
STELLING VAN DE WEEK
Welk materiaal je kiest voor je terras, hangt af van hoeveel tijd je wil investeren in onderhoud, of het bij je woning past en je persoonlijke voorkeur. Grosso modo kan je kiezen voor een stenen terras (klinkers, tegels ...) of een plankenterras (hout, composiet, bamboe ...).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.