Online magazines

3 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
7 lasermeters voor jou getest
Met een lasermeter heb je een handige tool op zak om snel, makkelijk en precies te meten. Om je op weg te helpen bij de keuze van het geknipte toestel, hebben we er 7 getest. Lees onze bevindingen in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: verwijder makkelijk elke sticker
Met een lasermeter heb je een handige tool op zak om snel, makkelijk en precies te meten. Om je op weg te helpen, hebben we 7 verschillende toestellen getest. Ontdek hier onze reviews en vergelijk zelf de lasermeters.
Batibouw, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting, staat weer voor de deur! Plan jij ook een bezoek?
Abonneer je nu op Dobbit en krijg er 2 toegangstickets voor Batibouw bij!
Wil je een stopcontact in een gipsplaat plaatsen? Zie hier hoe je dat doet.
Nu alle vaste elementen  in onze leefruimte geïnstalleerd zijn, kunnen we overgaan tot het plaatsen van de vloer. We kiezen voor een hogedrukvloer met lange en brede planken. Door het stevige kliksysteem is onze ruimte zo in een mum van tijd van een duurzame vloerafwerking voorzien.
Een brievenbus trotseert weer en wind, en ziet dus wel wat af na verloop van tijd. Vaak kan je je brievenbus echter zelf relatief makkelijk repareren en wapenen tegen de tand des tijds. Hoe herstel je een brievenbus? We fietsen erdoorheen in dit artikel.
STELLING VAN DE WEEK
Geen keuken zonder degelijke keukenkraan. Tegenwoordig kan je er vaak meer mee dan gewoon water aftappen. Heb jij een keukenkraan met opties?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.