Online magazines

10 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
waarom kiezen voor een serre?
De lente laat nog even op zich wachten, maar dat wil niet zeggen dat je de tuin inks moet laten liggen deze maand! Nu is een goed moment om je moestuin te plannen. Een serre is daarbij onmisbaar. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: schuurhulp voor moeilijke plekken
Een serre is een droom voor elke aspirant-moestuinier. Je wilt het hele jaar door moestuinieren en/of je wilt meer gaan experimenteren met exotische groenten of planten? Dan is een serre plaatsen de logische stap. Lees hier hoe je ermee aan de slag gaat.
Meet het vocht in hout, vloeren, muren, beton en andere bouwmaterialen met deze digitale vochtigheidsmeter van Futech. Ontvang nu GRATIS dit onmisbaar meetapparaat van Futech bij een Dobbit-abonnement.
Een tegelwand of een tegelvloer is tijdloos. Tegels kunnen je badkamer of doucheruimte, je keuken of je living extra cachet geven als ze goed geplaatst zijn. Een nivelleersysteem biedt de beste hulp. Maar hoe kies je het geschikte systeem voor je tegels?
Regenweer is vaak de oorzaak van witte aanslag op gemetselde muren.  Het gaat hierbij om ofwel uitbloeiing of uitloging. We leggen in dit artikel uit wat het verschil is tussen beide, oe je deze verschijnselen kan voorkomen en hoe je ze kan verwijderen.
Je hebt jouw hellende dak geïsoleerd en wil nu gipsplaten plaatsen? In deze video geven we je de nodige tips om dit zelf te kunnen doen.



Denk je graag mee over hoe je merken op een creatieve en effectieve manier kan integreren in televisiecontent? Dan willen we jou graag in ons DOBBIT tv-team!


Een draadstang kort je vlug af met je ijzerzaag, of je gaat even aan de slag met de haakse slijper, maar de afmeting van de haakse slijper laat niet altijd toe om een oude leiding af te korten zonder de muurtegels te beschadigen. Een simpele ijzerzaag of multitool klaren die klus beter. Er zijn dus heel wat mogelijkheden.

STELLING VAN DE WEEK
Dobbitkijkers hebben een breed interesseveld en lijken vaak ook de grotere ruwbouwwerken niet te schuwen. Over welk onderwerp binnen de ruwbouw zou je meer will zien op Dobbit TV?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.