Online magazines

21 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken

Een waterkraan in je keuken is een evidentie. Je kan daarvoor kiezen tussen een klassieke tweegreeps- of eengreepsmengkraan, maar tegenwoordig zijn er meer veelzijdige alternatieven op de markt. We overlopen uit welke soorten je kan kiezen.

De volledige jaargang 2023 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 6 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
Van 17 februari tot en met 25 februari ontdek je wie de slimste bij jou in huis is. Bezoek onze Heating Avenue op Batibouw en vraag onafhankelijk advies aan de experten. Place to be: Brussel Expo - Hal 7 - Stand 07528. Vraag nu je gratis ticket aan met code BB24-GASBE
Dat het heel wat voordelen oplevert om onze woning te isoleren, weten we intussen allemaal. Maar wat zijn de gangbare materialen en hun eigenschappen? Hoe dik moet je ermee isoleren? En met welke waarden moet je rekening houden?
We voorzien het appartement van slimme sturing. Met behulp van geconnecteerde schakelaars en stopcontacten, in combinatie met een slimme hub, kunnen we de bestaande inbouwdozen en kabels gebruiken om alles te automatiseren!
Op zondag 28 april is het zover! Dan vindt Dobbit Demodays plaats in de Brabanthal, Leuven! Beleef live en non-stop demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Registreer jouw GRATIS bezoek!
Via een smarthomesysteem kan werkelijk alle elektrische apparatuur in een woning worden geïntegreerd in één systeem. Verwarming, verlichting en ventilatie zijn daarbij belangrijke aspecten. Maar wat houdt zo'n systeem in? En moet je daarvoor je installatie vernieuwen?
STELLING VAN DE WEEK
Een muur een nieuwe look geven, dat komt grosso modo uit op schilderen of behangen. Twee klussen die je makkelijk zelf kan doen. Welke methode prefereer jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.