Online magazines

18 april 2020 Bouwen vol vertrouwen

VENTILATIE van a tot d(ECENTRAAL)
Dat onze woningen steeds luchtdichter en beter geïsoleerd worden, is een goede zaak. Frisse lucht naar binnen brengen is echter even belangrijk, en daar gaan we in dit online magazine dieper op in. 

BRICO Tip van de week: hoek overzetten met een zaag
Isolatie en hoogrendementsglas, allemaal goed voor het milieu en je energierekening. Je hebt echter ook verse lucht nodig om comfortabel te leven. We gaan na welke ventilatiesystemen er zijn en hoe je zelf aan de slag kan met je ventilatie.
Ben je op zoek naar een manier om gemakkelijk je tuin te bewateren? Heb je een kleine tuin? Of heb je weinig tijd om te tuinieren? We reiken 9 oplossingen aan om minder te werken in je tuin, en dus meer te genieten.
Gietvloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook dun, sterk, waterdicht en gemakkelijk te reinigen. We overlopen waarbij je op moet letten bij het kiezen van een gietvloer. Lees ook hoe je een gietvloer plaatst en hoe je die onderhoudt.
Voor een correcte verwijdering van asbest volg je steeds de veiligheidsvoorschriften. Dat is niet anders bij het afvoeren ervan. We geven een overzicht van waarop je allemaal moet letten om de omgeving asbestvrij te houden.
Als je een dampkap aankoopt, kijk je niet enkel naar het uiterlijk. Onder andere de capaciteit, de filters en de verlichting spelen ook een rol. Kies je voor een afvoersysteem of een hercirculerend systeem? Een overzicht.
STELLING VAN DE WEEK

De energieprestaties van onze woningen worden steeds beter. Dat mag echter niet ten koste gaan van verse lucht, daarvoor is er ventilatie nodig. Tegenwoordig gebeurt dat nagenoeg overal met een C- of D-systeem. Hoe ventileer jij je woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.