Online magazines

25 september 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Waarom kiezen voor een thuisbatterij?
Met fotovoltaïsche zonnepanelen wek je veel elektriciteit op, maar verbruik je er slechts een fractie van. De rest wordt op het net gezet. Met een thuisbatterij sla je stroom op en kan je het percentage van je eigen verbruik verhogen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.
Met zonnepanelen wek je veel elektriciteit op, maar verbruik je er slechts een deel van. De rest wordt op het net gezet. Met een thuisbatterij sla je stroom op en kan je het percentage van je eigen verbruik verhogen. Daarnaast is het ook een handige back-up tijdens een stroompanne. Lees hier meer over.
Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen. Verzamel ze allemaal!
Een eenvoudige schilderdeur heeft het nadeel dat je die zelf nog moet afwerken. Maar dat nadeel kan ook een voordeel zijn, zeker voor creatieve klussers. We tonen twee keer hoe dat kan. Aan een zijde gaan voor we stijlvol klassiek, met lambrisering.
Voor het juiste licht op de juiste plek heb je de gepaste lamp nodig. We vertellen je meer over een aantal belangrijke technische zaken. Daarnaast geven we tips voor de verlichting van verschillende ruimtes in je woning.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Om de ruimte tussen een deurkast en een deurblad te vullen heb je purschuim nodig. We tonen hoe je ermee werkt.
STELLING VAN DE WEEK
Een houthaard of houtkachel is naast een goede bijverwarmer ook een gezellig sfeerelement in de woonkamer. Vaak zijn ze echter niet zo ecologisch, zeker als het om een ouder toestel gaat. Heb of wil jij er een?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.