Online magazines

27 september 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Zo bespaar je tot 60% op je dakfactuur
Wil je zelf je dak bedekken zonder dakwerker? Easyroof is je ideale zelfbouwpartner!. Alles wat je nodig hebt én de nodige ondersteuning op maat van jouw dak. Ga zelf aan de slag en bespaar tot 60% op je dakfactuur!
Met het zelfbouwpakket van Easyroof heb je alles bij de hand, perfect op maat van jouw dak. Ook voor wie geen ervaring heeft is het kinderspel. Naast alle materialen en gereedschappen krijg je ook de nodige begeleiding, met handleiding en installatievideo's.
Hoe ga je nu precies aan de slag met een zelfbouwpakket van Easyroof? Kijk hier hoe Roger de klus aanpakt, van isolatie tot bedekking en het aanbrengen van de dakranden e dakkoepels.
Ben je van plan om zelf je plat dak te bedekken met EPDM? Via de website van Easyroof kan je, gewapend met de maten van jouw dak, een vrijblijvende offerte aanvragen via de button hieronder.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.